Soliga söndag

Känslan när en äntligen kan sitta ute i solen i bikini, ja upptill iaf. Dricka morgonkaffet, njuta av den värmande solen och långsamt börja dagen. Fortsätta sortera tankar och intryck från veckorna som gått.

April startade med en helg i Köpenhamn. Den årliga spa-resan med tjejerna. En helt galet bra helg, som det nu brukar vara på de här resorna. En mental rekreation och nytändning. Detaljer är sekretessbelagda, men klösa lite på en fransk tränad bröstkorg var verkligen inte fel.

Panelssamtal i samband med filmvisning, Pearl of Africa samt skolinformationer åt Rfsl är det som mitt företagande ägnat sig åt. Vilket gett många möten med unga. Givande och tankeväckande.

Att leva mitt liv är inte helt okomplicerat och några händelser stör och snurrar också i mitt huvud. Inte riktigt klar över hur jag ska hantera dem än. Tillfällen då omständigheterna skapar situationer som gör det jobbigt att vara jag. Som jag inte vill ha och några gånger nu inte klarat att hantera.

Irriterande och förvånande är det. Varför kan jag inte bara skaka av mig det och gå vidare som jag blivit ganska bra på att göra senaste tiden i livet?

Nåja, nu börjar snart en ny vecka, en vecka med panelsamtal, skolinfo och typ föreläsning/samtal på lördag. Andra saker att fylla huvudet med. En lite lång vecka men det tar jag igen med ledig måndag (sista april) som ändå är en klämdag.

Förhoppningsvis soligt och varmt igen då. Chilla och njuta i solen, lugnt och stilla är planen isf. Fyrverkerier och brinnande skräphögar överlåter jag åt er andra.