En fredag ägnad åt mig

Det bästa med att arbeta kvällsvecka är den här dagen. Min lediga fredag. Som jag bara tänkte använda till mig själv. Och den kunde inte börja bättre. På fb låg länken till en ny demo min son har gjort. Det första jag gjorde var med andra ord att lyssna på den, innan jag klev upp. Ett stolt och malligt, håll i er nu, pappa hjärta slog extra slag.

För det är ju något som aldrig kommer att förändras. Jag kommer alltid vara hans pappa. Att jag är kvinna, och gör vad jag kan för att rätta till naturens misstag, ändrar inte det. Att få bli förälder, är den absolut största och kanske enda anledningen till att mitt liv som man, ändå ger mig glädje och en mening med allt.

Nu väntar ett besök hos hårfrissan. Lite nervöst. Av praktiska skäl, nu när jag skippat bilen och åker buss, så byter jag hårfrisörska. En ny människa i en ny miljö, en vardagshändelse för de flesta. Men nu är ju inte jag som alla andra. Men det blir väl som vanligt. Jag njuter verkligen av att bli ompysslad och kommer antagligen gå på som vanligt.

Efter det gör jag nog ett besök på RFSU:s utbildningsdag. Finns säkert lite fika till mig med. Sen handla lite innan jag åker hem. Foundation och vuxensaft står på listan.

Avslutar dagen med inredningsparty och umgås med mina härliga väninnor. Vuxensaften blir bra där.

Och en solig dag dessutom. Behöver dessa dagar. Det är då sorgen och tårarna över livets orättvisa blir hanterbara och uthärdliga.