Mellanlandning

Hemma och laddar om inför kvällen. Inredningsparty hos Gitan. Kan bara bli bra.

Och min nya hårfrisörska var suverän. Maria Blom på Maggans i Gävle. Det räcker ju inte med att de är skickliga, det måste finnas en trygg och behaglig känsla samtidigt. Och jag trivdes verkligen med henne. Så ny tid är bokad.

Tog mig friheten och “smög” in mig själv på Nathalie Simonssons utbildning för lärare som RFSU hade idag. Lyckades komma dit precis när deras lunch slutade. Försökte hålla låg profil, fungerade så länge jag drack kaffet jag lite fräckt tog med upp från matsalen. Sen kände jag att det var lika bra att presentera mig själv. Märkte att det var många nyfikna blickar där. Inklusive Nathalies. Sen blev det som vanligt. En superbra tillställning. Nathalie engagerade och ämnet intresserade. Världens viktigaste bok, ni vet. Så tyst var jag inte, hi hi.

Hann med handlingen med. Så den här dagen gillas högt. Men det börjar verkligen bli dags för en sov/slappar helg. Känner för det. Får väl se….

Kanske blir tid för att skriva lite om det som hänt tidigare på min resa. Det visar sig. Kvällen är ju inte över än heller, kanske blir en rad under kvällen.