Mitt nya liv igen

Så sitter jag här äntligen. Drömmen som funnits i mitt huvud så många år. Nybliven entreprenör med inriktning på föreläsningar och konsultationer med mig själv som grund. Och det kan inte börja bättre än såhär. En egen plats i Gavantes Företagshotell. Tidigare fanns jobba hemma i tankarna, men det blev mer och mer en orealistisk tanke. Nu blir det en annan koncentration på arbetet när jag har en arbetsplats att jobba på. Och den sociala biten dessutom. Den känns ändå som en mycket stor och viktig del i det här. 

Känns overkligt på nåt sätt också. Så mycket som bara ramlat på plats. Som det här med en arbetsplats att jobba ifrån. Nämnde det för Tessan och ja, vem sitter som delägare i företaget jag nu hyr en plats hos…….

Och sociala medier, vem tycker om att ordna sånt….. Jennie, den underbara tjejen som stormade in i mitt liv inför Gävle Pride. Den här bloggen, ja den hade inte funnits utan Tessan och Mikael som finns där i bakgrunden. Jag har enbart behövt fixa skrivandet själv. Det jag gillar dessutom, så nån spökskrivare blir det aldrig här, vare sig för bloggen eller boken.

Det finns en hel del som hänt i precis rätt läge utöver det nyss nämnda, allt går inte att förmedla. Men nog känns det mäktigt, som att det är meningen att nu ska det ske. Och vilket härligt varmt välkomnande jag fick här idag. Blir alldeles  varm och sjukt taggad. Det här ska bli sååå roligt.

Och helt plötsligt så är bloggandet en del i mitt arbete. Bara en sån sak. Höll på att skriva förena nytta med nöje, men det beskriver hela min verksamhet kom jag på. Jag ska syssla med något jag älskar att göra och samtidigt förmedla något viktigt. Som kan ge andra ett enklare liv förhoppningsvis.

Fram till månadsskiftet så blir det mest att boa in sig, ordna en massa detaljer och administrativa saker. Att det är så mycket som ska till för att köra eget med föreläsningar blev en överraskning. Att det var en hel del det visste jag, men alla små detaljer. Kursen jag fick i september var verkligen en gåva. Och insikten att det finns så mycket kunskap omkring mig, som jag kan fråga när det behövs. För det kommer det att göra. En lycklig novis i en ny värld, taggad som aldrig förr, och mår som en drottning just nu.