Städning

Tänk så mycket man hinner spara på datorn under ett års användande. Min arbetsdator som det är tänkt. Den här dagen har snart gått åt till rensning och installation av mail. Ja den där installationen, den skötte Tessan. Tog sin tid ändå, och det pratades portar och jag vet inte allt, eller nästan ingenting ärligt talat. Men fungerar gör det nu. 

info@erikasresa.se

Det är så mycket runtomkring som ska ordnas innan det går att jobba ordentligt. Väntar på Skatteverket fortfarande så nästa vecka får bli en stöka iordning vecka. Just nu ser mitt skrivbord ut som en gamingspelande tonårsgrabbs plats. OK jag vet, normativt och fördomsfullt men ni vet vad jag menar. 

Fixa till det så det blir ombonat är nästa veckas första projekt. Ett måste helt enkelt. Så här kan det inte se ut…….

Känner mig verkligen som en drottning i alla fall. Det fixas och ordnas omkring mig med allt möjligt. Och under kursen starta eget så pratades det om hur viktigt det är att skapa ett nätverk. För tips, råd och hjälp. Jag sitter mitt i ett nätverk, här finns det massor att ta med sig in i mitt nya liv som entreprenör. 

Snart ska jag hem för att delta i en liten överraskning, sedan blir det till att ladda upp, vila inför morgondagens maskerad. Bävar inför vad som väntar kan jag erkänna. Självförvållat i och för sig om så sker…….

Kanske inte så vanligt ännu med allt rosa med anspelningen jag gjorde där, men det är väl något att arbeta för. För egen del är det alldeles för lite av rosa. 🙂