Nya livet

Fjärde och sista veckan på min kurs i Starta eget. Känns hur bra som helst, så jag kör en liten blogg i väntan dagens föreläsning om försäkringar tror jag det var. Taggad var jag innan men det har bara stärkts för varje dag. Och alla inblandade verkar tro stenhårt på mig.

Igår blev det dock full fart på allt. Konsulten som ska bedöma min affärsplan har bara den här veckan på sig. Sen ska nya upphandlingar från AF göras. Så det brann i knutarna typ. Min handläggare tog kontakt och ville ha alla handlingar typ NU. 

Så nu är allt lagt i ett kuvert och inlämnat till AF för behandling. Bara att vänta och se utfallet. Men det skulle förvåna om det inte gick vägen. Framtiden väntar nu.

Sammantaget så händer det väldigt mycket i mitt liv nu. Och vecka 47 verkar bli en fantastisk vecka. Många roliga händelser den veckan. Min ettårsdag framförallt. Och en del annat.

Ooooopps!! Dags att koncentrera sig på skolan. Suger i mig all kunskap jag kan få. Har redan fått otroligt mycket som kommer hjälpa mig i mitt företagande.