Min födelsedag

Så var den efterlängtade dagen äntligen här. Ligger nyopererad och tänker tillbaka på dagen. Den började redan kl 06:00. Men då var jag redan vaken. Sömntabletten jag fick räckte fram till fyra typ. Sen var det mycket vrida och slumra. Visste när det var väckning, det hade den gulliga killen som tog emot mig talat om.

Men när det närmade sig och jag bara låg och väntade, nervositeten som smög sig på. Då ringde Lollo! En helt perfekt tajming. Så helt plötsligt stod nattsköterskan där för att väcka mig. Istället för nervös var jag bara glad och lycklig.

Lavemang och duschen igen. Descutanlösning är inte vad jag väljer om jag slipper. Men imorse var det en njutning. Och byte av kläder. Inne på rummet väntade en nybäddad säng och stödstrumpor. Bara att lägga sig ner och vänta.

Runt kl 07 så kom två gulliga tjejer och hämtade mig. Rullade iväg mot operation. Alla här är så underbara. Jag känner mig trygg och omhändertagen.
Oooops! Glömde! Min kirurg kom och hälsade innan de rullade iväg mig. Han undrade om jag funderade över något, men jag var lite ställd. Han var ju snygg!
Min designade efterlängtade vagina är skapad av en läcker islänning.

Nu bar det iväg upp till operation. Klart vi pratade om honom. Och annat med såklart. Eller vad trodde ni va? 😉
Där serverades frukost och lunch via dropp. Och sen fick jag vackert gå själv in i operationssalen. Med de berömda blå sockorna på fötterna.

Väl där så ler de och talar om för mig att rocken sitter åt fel håll. Jag hade öppningen framåt. Men vadå alltså. Skratta på ni.

Får epidural satt och läggs på rygg. Får andas syrgas i en mask, efter en liten stund så säger de åt mig att säga till när jag känner mig konstig. Vilket jag gjorde. Och helt plötsligt låg jag på uppvaket 4 timmar senare.

Lyfter på täcket och kollar. Då kommer tårarna. Jag grät av lycka. Jag föddes på nytt. Nu har jag ett helt liv.

Så nu ligger jag här och mår så otroligt bra. Och LYCKLIG!
Facebook, messenger, Spotify, böcker och datorn fyller min vakna tid.
Sover till och från. Får knappt röra mig ändå så. Blir i min säng några dagar och en gång i timmen är de in och kollar mig.

Men jag bara älskar allt och alla. ❤