Första morgonen

Vilken dag det var igår. Total lycka! Tog sista medicinen kl 02 på natten. Fram tills dess var det ingen idé ens att försöka sova. Så det blev fem timmar sömn bara natten som var.

Ändå var jag inte trött imorse. Undrar hur mycket lyckoämnen min kropp producerat igår egentligen. Och imorse satte allting igång igen. Morgonrutiner och koller.

Frukosten serverades i pipmugg. Symboliskt på min första frukost i mitt nya hela liv. Och fruktyoughurt med fruktbitar i, bara det något att njuta av.

Sen kom ronden och jag fick träffa avdläkaren här.  Igår låg jag på operationssalen vid den tiden. Jag vet inte om det bara är jag och mitt lyckorus eller inte. Men hur många snygga karlar har de här? 

Det dök även upp två unga hunkar som visade sig vara sjukgymnaster på förmiddagen. Eller nåt sånt. Jag blev bokstavligen tagen på sängen. De hade tvättat mig och skulle byta en del av bandaget. Så mina sjuksyrror hade lämnat rummet för att hämta nåt  Själv låg jag utan täcke och linnet uppdraget till brösten.

Och plötsligt stod de bara där.  Så ni får ursäkta mig, men all information från dem gick inte fram. Men nåt typ sjukgymnaster var de iallafall . Vifta på fötterna och lyfta benen sa dem. Och andas i något som påminde om mindre lagliga pipor. Handlade om blodproppar och lungor. Där var jag med iallafall.

Men sen efter lunchen kom verkligheten ikapp mig. Det var en stor ansträngning för min inte direkt unga kropp igår. Vätskebrist och oerhört trött.
Så resten av dagen har jag mest legat med dropp och sovit.

Vaknat till emellanåt och lyft på täcket. Och lyckligt somnat om igen. En massa koller av allt möjligt ett antal gånger dessutom såklart. Vätskebristen ökade på aktiviteterna.

Så det blir nog sova tidigt ikväll. Men allt ser bra ut, jag mår bra. Bara väldigt trött och lycklig. Fick även klart att redan i mellandagarna var det ok att bada på badhuset.

Så i januari Tess och Jonna, då är jag sjukt taggad. 

image