Nog händer det alltid

Studiecirkeln blev uppskjuten då antalet deltagare var för få än så länge. Nåja, boken får ta form utan den helt enkelt. I gengäld händer det så mycket annat. Lite av ett skenande tåg. Människor försvinner och tillkommer, bestämda saker blir helt plötsligt obestämda. Jaha vad är nytt i det i livet tänker du. Och så är det naturligtvis. Bara att hänga med och vara flexibel här.

Som tur är så är mitt liv stabilt och lunkar vidare enligt planerna. Så allt det som nu sker runtomkring är absolut hanterbart. Misstänker att ni får läsa en del i pressen så småningom. 

Nya bekantskaper som man lätt tar till sig är alltid roligt att träffa. Idag gjorde jag det över en fika på stan. En mycket trevlig stund blev det, massor av prat och en del jagande av napp. Inte min då, så lätt får ni inte tyst på mig. Men dröm på ni bara…. 😀

Ämnet parfymerade bindor dök upp idag. En tanke som dök upp var för vem? Närgångna hundar tror jag inte uppskattar den tillsatsen av doft i alla fall. Och övriga intressenter ville jag inte tänka på. Min hjärna censurerade snabbt det som dök upp. Men seriöst. Halva jordens befolkning har mens mer eller mindre regelbundet, så kan vi inte bara låta det vara den naturliga del av livet det är. Hade känts mer berättigat med kostnadssubvention. Men det är väl viktigare att subventionera Viagra…..