Så var hösten här

Nu börjar det dra ihop sig. Hösten är här och jag börjar förbereda mig. Det är nu det mesta ska hända. Operationen, föreläsningar och boken som ska skrivas. Och diatermin har kommit igång igen. Blev en veckas uppehåll, företaget bytte ägare och det mesta hängde i luften ett tag.

Jag hade en tanke på att åka iväg och börja skriva på boken, men grannen sådde ett frö i min hjärna. Varför inte investera i en ny dator att använda till boken och föreläsningarna. Och stanna hemma och inte stressa öht. Han hade sett hur bra jag mår och njuter av dagarna. Tar det lugnt och tar tillvara på den sol som fortfarande visar sig och värmer.

Så nu sitter jag här och förstår hälften med en ny Mac. Som tur är så verkar den förutsätta att jag inte fattar något. Den pratade t o m när jag skulle ställa in språket. Snacka om att ta det säkra före det osäkra. I like I’t!!!!!

Deltog i en berättar och skrivarcirkel förra veckan också. Den gav mersmak så jag kommer delta i de sammankomster som blir nu fram till julen. Den fick som följd dessutom att jag anmälde mig till en studiecirkel med temat skriva om ditt  liv. Känns träffande eller hur. Passar utmärkt nu när jag tagit tag i min bok.

Det här fick till följd att det här är den enda blanka veckan utan måsten. Sååå skön känsla. Livet rullar på nu och det känns bara bra. En lugn och skön känsla.