Än en gång

image

Borde inte vara svårt att gissa var jag är någonstans. Det första som händer den här veckan. Uppsala igen. CHbG igen. En bra start, klockan är bara åtta på morgonen, så frukost hemma är inte kul. Ganska trött dessutom.

Blev en konstig natt. Vaknade ett antal gånger, av mina drömmar. Inga mardrömmar, bara trevliga drömmar. Tänker inte berätta om dem. En del av det jag minns, skulle antagligen bli censurerat i alla fall.

Första besöket i Uppsala den här veckan, blir ett till på onsdag. Så ser mitt liv ut just nu. Och jag njuter, älskar det. Ett steg till mot mitt självförverkligande.

Idag blir det ett besök på Laserkliniken. Har ett antal mörka skäggstrån på överläppen som skall möta sitt öde. Alla de andra, ljusa kommer nog få så småningom om. Laser fungerar bara på mörka strån tyvärr. Nackdelen är att jag inte får raka mig och inte heller sminka mig. Det är INTE kul. Fruktansvärt naket och skämmigt. Men det måste gå. Blir ju bra sen. Naturligtvis kände jag tågvärden sen tidigare. Idag när jag helst vill gömma mig. Typiskt!

One thought on “Än en gång

Comments are closed.