Kvällstankar

Måndag kväll, ännu en solig dag visserligen lite moln som passerar förbi. Sista dagen på en lång lugn period. Nu drar höstens alla aktiviteter igång. Känns bara bra, rätt tid och läge. Jag känner mig laddad för allt som kommer.

Imorgon så kör diatermin igång igen. Det har varit lite rörigt där ett tag. Ägarbyte och ny inriktning. Var en del oklarheter där ett tag. Men det löste sig, så imorgon blir det en timme hos Matilda. Personkemin stämmer så bra där. Jag trivs väldigt bra med henne och känner mig trygg.

Det börjar även bli dags för planeringen av föreläsningen i Rättvik. Fyra entimmes föreläsningar för gymnasieungdomar. Ett helt gymnasium delat i fyra grupper. Något att bita i, men det sporrar mig bara. Jag vill det här och det kommer gå hur bra som helst. Självförtroendet är på topp kan man lugnt säga.

Så mycket har passerat sedan den där första dagen som mig själv sensommaren 2011. Och livet har svängt åt alla håll och kanter. Jag har kastats fram och tillbaka i känslor och tankar. Drivit åtminstone en väninna till bristningsgränsen ett antal gånger. 

Och helt plötsligt så har allt ramlat på plats. Lugnet och målmedvetenheten infann sig och allt blev så klart. Insikter och självklarheter blev så uppenbara. Nu är det rensat och klart och jag välkomnar min bästa höst ever.