Mot stora staden

Frukost intagen på tåget mot Stockholm. Jag ska deltaga i Företagarnas gala idag. Som börjar med ett seminarium på Nalen med föreläsningar och en del anat, som lunch t ex.

Trodde jag fått med mig allt men det första som händer är att batterierna i hörisarna ger upp. Och jag hade kollat innan jag åkte att det fanns nya i handväskan. Två st vilket räcker långt hade jag tänkt. Nu är livet inte alltid så medgörligt och de ord jag använde när jag insåg att det ena batteriet var kasst lämpar sig inte i skrift här.

Bra start det här. Kommer säkert bli ett antal VA!! fram tills imorgon lunch när jag är hemma igen. Nåja vi ska utse årets företagare och det är inte jag så det gör ingenting.

Men det utser vi under galan ikväll då det blir middag i Stockholms stadshus med underhållning och en del stökande i Gyllene salen före och efter. Om jag tar mer än en fördrink där så blir det ingen skillnad för min hörsel.

En väninna föreslog att jag skulle köra min pooledance med en pelare där. Men det går inte. Så mycket kan jag inte sära på benen vilket visade sig tydligt på ett gympass tidigare. Min designade kroppsdel protesterade t o m. Vi får se hur det blir.