Erikas resa

Ja hon har växt ut till ett helt företag nu. Hemsida och Facebook sida har tillkommit. Ok, nu ser inte ni hemsidan ännu, men den finns iaf och syns snart hoppas jag. Har inte en susning om hur det går till, har ju sån tur att den kunskapen finns runtomkring mig. Försöker förstå vad de säger ibland men ni vet, http, hyperlänkar, domäner, servrar osv. Jag nickar instämmande men ingen tror väl ens en sekund att jag fattade.

Men jag har i alla fall insett att jag är en lyckans kvinna. Så mycket hjälp och kunskap som finns i min vänkrets. Det är bara någon enstaka detalj kvar att ordna nu. Allt som är ett absolut måste blev klart i lördags. Så nu är det dags att sälja sig själv. Nu är det upp till mig.

Känns nästan overkligt att jag sitter här nu, vid mitt skrivbord, min arbetsplats. Som är lagom pimpad och börjar kännas som jag. Hittade en sten som boostar min energi och tro på mig själv varje morgon här. Det var något oväntat och nytt för mig när läraren på starta eget kursen pratade om vikten att lyfta sig själv varje morgon. Få den där energin och positiva tankarna på att jag är bra, det här fixar jag, det här kan jag. Men det fungerar, det lyfter en på något märkligt vis.

Taggad som aldrig förr, både på att sälja in mig och skriva min bok. Men först ska det bli en iMovie. En teaser typ presentation till föreläsningarna och säljbesöken. Nu har jag inte kommit längre där än att jag lyckats starta programmet och få till något som lockade till skratt. Men som den ett åring jag snart är så tänker jag till en början….. kan sälv….. 😀